# Aktuality

publikováno: 5.9.2023 BERANI V MUTĚJOVICÍCH DOTRKALI

Třetí kolo přineslo rezervě první body v soutěži a nutno přiznat, že vcelku nečekané. Vždyť Senommaty v úvodních dvou kolech exelovaly a vstřelily čtrnáct branek. Naopak Rezerva jich deset dostala a vstřelila pouhý jeden gól. Opět se tak potvrdilo, že se rozhoduje jen a jen na hřišti a prognózy jsou jen prognózy.                             

                                                                                                               
FK HŘEDLE "B"            SK SENOMATY
5.kolo HB KLINIKA Okresní přebor mužů
 
3 : 1  ( 2 : 0 )
 
branky: 19.min Ondřej Sedláček, 41.min Jan Loder, 81.min Jaroslav Borský   -   59.min Jan Šnídl
ŽK: 57.min Vojtěch Beránek   -   29.min Luboš Mácha, 29.min Robert Trešl
diváků:  90
rozhodčí: David Zoufalý - Vladimír Beneš, Jan Šaroch
 
 

sestava FK Hředle "B": Malinovský - Beránek, Loder (71.min Borský), Čapek (90.min+2 Dolejš), Brož - Vodrážka, T. Čuda, Hladký, Malecký (79.min Smutný) - Sedláček, M. Čuda

trenér: Václav Holý

sestava SK Senomaty: Mácha - Pichner (71.min Vrbata), Kodeš, R. Trešl (46.min Toth), Komín - Polcar, (46.min Sailer) Kokšál, Kyncl (44.min Šnídl), Hůla - Žebrakovský, Vávra

trenér: Jiří Kučera

 

Rezerva začala aktivně a bylo vidět, že chce konečně bodovat a to i přes absence některých hráčů. Vyztužit tak její šiky musely dvě tváře z prvního týmu. Za úvodní aktivitu byli domácí odměněni, když se po necelých dvaceti minutách prosadil Sedláček. Hosté byli jako opaření a nemohli se dostat do zápasu. Za to domácí tým hrál hodně solidně. Odměnou mu byla chvíli před poločasem druhá branka, kterou vstřelil Loder a přinesla do domácích řad uklidnění.

Druhý poločas byl ve znamení střídajících hráčů. Senomatští poslali do druhého poločasu tři čerstvé tváře výkon tím také zvedly. Hodně byl vidět velký talent, teprve šestnáctiletý Šnídl. Ten se také po hodině hry postaral o snížení, když překonal Malinovského. A byl to dále Šnídl, který dělal domácím problémy. Po jednom z jeho soubojů v pokutovém území, se hosté dožadovali pokutového kopu. Rozhodčí Zoufalý však situaci viděl jinak. Snaha hostí o vyrovnání přinášela čím dál častěji okénka v zadních řadách a deset minut jej využil střídající Borský, který vrátil přesnou trefou domácím dvoubrankový náskok, který vydržel až do konce.

 Hlasy po utkání:

Václav Holý:Byl to vyrovnaný zápas, hrálo se ve velkém tempu. Kluci si vzali k srdci, co jsem jim po úvodních zápasech řekl a za to jim patří poděkování. V tomto utkání jsme byli všichni jako vyměnění, všechny musím za výkon pochválit.

 

 

fotogalerie od Lukáše Ilberga: FK Hředle "B" - SK Senomaty

Foto 1