# Aktuality

publikováno: 17.9.2023 DOROST POTŘETÍ VENKU STOPROCENTNÍ

Dorostenci i při svém třetím výjezdu na hřiště soupeře byli stoprocentní. Tentokráte nezaváhali na hřišti Loděnic. I potřetí v řadě dokázali na hřišti soupeře vstřelit pět branek. Po úspěšné Loděnické misi, se tak posunuli na čtvrté místo v tabulce.

                                                                                                         
AFK LODĚNICE          FK HŘEDLE
7.kolo 1. A třídy dorostu U19 sk. A
 
3 : 5  ( 0 : 2 )
 
branky: 51.min Samuel Chrapek, 76.min David Chyba, 80.min David Chyba   -   31.min Vilém Tittelbach, 44.min Martin Vitner, 62.min Jakub Hornof, 68.min Michal Malecký, 90.min Vilém Tittelbach
ŽK: 23.min Alex Kaplan
diváků:  40
rozhodčí: Peter Divilek - David Chyba (laik), David Minařík (laik)
 

sestava AFK Loděnice: Říha - Vančura, Musil, Vojtěch, Vlasák, Martinásek, Pavlovský, Doubek, Fatka Heisig, Kubásek

střídali: Černý, Svoboda, Brauer, Brand

trenér: Roman Palek

 

sestava FK Hředle: Andrle - Žák, J. Vitner, Minařík, Sahaidak - Tittelbach, Roubík, Muška, Malecký - M. Vitner, Janek

střídali: Malý, Smutný, Hornof

trenér: Hanuš Minařík

Aktivněji vstoupili do zápasu naši hráči, ale na první branku se čekalo více jek půl hodiny. Poté se prosadil velmi aktivní Tittelbach. Když těsně před poločasem přidal druhou branku Martin Vitner, zdálo se, že vše je pod kontrolou a na dobré cestě.

Jenže začátek druhé půle nachytal náš tým v nedbalkách. A již po šesti minutách hry domácí snížili brankou Chrapka.. To náš tým z uspokojení probudilo a za deset minut odskočil znovu na rozdíl dvou branek zásluhou Hornofa. Když v šedestáté osmé minutě navýšil Malecký na rozdíl tří branek, zdálo se hotovo. Uspokojení našeho týmu a touha utkání zdramatizovat na straně druhé, přinesla nakonec dramatický závěr. Domácím se podařilo čtvrthodinu před koncem vstřelit Chybou druhou branku, která jim vlila další elán. Když o čtyři minuty snížil domácí Chyba na rozdíl jediné branky, bylo na drama zaděláno. Rozuzlení tak přinesla až poslední minuta a Tittelbacha druhá branka v zápase. Dorost tak i na třetí pokus venku zvítězil.

Foto 1