# Aktuality

publikováno: 3.6.2024 DOROST UDOLAL DOMA KOMÁROV

Zatím na jaře v domácím prostředí stoprocentní dorostenci, přivítali v Traverza aréně desátý Komárov. Do zápasu šli jako mírný favorit. Svoji roli nakonec potvrdili, ale vzhledem k průběhu zápasu to bolelo více, než by se dalo očekávat.

                          

                          
                                                                                
FK HŘEDLE               FK KOMÁROV
16.kolo 1. A třídy dorostu U19 sk. A
 

4 : 3  ( 3 : 1 )  

branky: 6.min Vilém Tittelbach, 8.min Vilém Tittelbach, 17.min Ondřej Roubík, 51.min Ondřej Roubík   -   30.min Antonín Ouřada, 56.min Tomáš Mojdl, 64.min Tomáš Mojdl

ŽK: 32.min Jakub Smutný, 59.min Jakub Hornof, 89.min Adam Kučera   -   44.min Antonín Ouřada, 74.min Jan Šmíd, 78.min Adam Kubačák

ČK: 84.min Jakub Šumera

diváků: 50

rozhodčí: Jakub Fejfar - Petr Huttr (laik), Jan Motl (laik)

 

sestava FK Hředle: Malý - Amler, J. Vitner, Smutný, Andrle - Tittelbach, Muška, Roubík, Malecký - Hornof, Minařík

střídali: Žák, Herink, Kosina, Kučera

trenér: Hanuš Minařík

sestava FK Komárov: Šumera - Šmehlík, Šmíd, Polách, Ouřada, Dudl, Marek, Kubačák, J. Bělohlávek, Mojdl, Lehedza

střídali: Kyncl, D. Bělohlávek

trenér: 

 

Do utkání vstoupil domácí dorost jako velká voda a po šesti minutách šel také do vedení. Trefil se Tittelbach. Nápor domácího týmu pokračoval a dvě minuty na to se skóre měnilo podruhé. Autorem druhé branky byl opět Tittelbach, který tak domácí poslal do dvoubrankového vedení. Bylo krátce po úvodní čtvrthodince a radost v domácím táboře byla opět o něco větší. To se trefil jarní střelec Roubík. Vedení o tři branky domácí uklidnilo a jejich až přílišný klid potrestal po půlhodině snižující brankou Ouřada. Do poločasu se již skóre neměnilo přes zajímavé akce na obou stranách.

I druhou půli začali domácí na jedničku. Po šesti minutách druhého poločasu vrátil tříbrankový rozdíl pro domácí druhou brankou v utkání Roubík. Jenže za pět minut hosté Mojdlem znovu snížili a na kopačky domácích se začala vkrádat nejistota a nervozita. Po pětašedesáti minutách hry bylo s domácími ještě hůře, protože se podruhé v zápase trefil hostující Mojdl a bylo to už pouze o jednu branku.Nervozita vyvrcholila šest minut před koncem. Kdy dobíhající domácí hráč vrazil do hostujícího brankáře Šumery. Ten neudržel nervy na uzdě a v přerušené hře napálil míč do zad hráče, který ho atakoval. Rozhodčí Fejfar hostujícího Šumeru vyloučil. V závěrečných minutách ani v dvouminutovém nastavení gól již nepadl a tak dorost udržel stoprocentní jarní domácí bilanci a takřka si zajistil umístění v horní polovině tabulky.

Foto 1