# Aktuality

publikováno: 12.6.2023 REZERVA SI OSLAVY POKAZIT NENECHALA

Do odvetného zápasu o první místo, šla rezerva s luxusním náskokem, který si přivezla z prvního zápasu ve Slabcích. A tak se spíše řešilo, jak k zápasu přistoupí oba týmy. O tom, že si rezerva oslavy nepokazila, rozhodl až druhý poločas.

 

                                                                                                         
FK HŘEDLE "B"                    TJ SLABCE
III. třída kvalifikační utkání (1-2 místo)
 
                4 : 2  ( 0 : 1 )
 
branky: 59.min Martin Vodrážka - pok. kop, 63.min Martin Rosa, 79.min Jan Loder, 88.min David Kroupa   -   33.min Artur Sarshian, 86.min Jiří Čiha
ŽK: 
diváků:  50
rozhodčí: Dominik Svoboda - Petr Jasanský, Zdeněk Polívka

sestava FK Hředle "B": Borský - Kroupa, Somol, Amauwah, Beránek - Vodrážka, T. Bureš (21.min Loder), M. Rosa (79.min Andrle), Hladký - Sajner (33.min Brož), M. Čuda (71.min Dolejš)

trenér: Václav Holý

sestava TJ Slabce: Hotra - Samoryha, Melichar, Fencl (64.min Vejtasa), Vaněk, Macák, Hůla, Čiha, Lev Konopásek, Sarshian

trenér: 

 

Do utkání nevsoupila rezerva vůbec dobře. Patrně díky vysokému náskoku z prvního zápasu a vidině následujících oslav, začala první půli velmi ospale až laxně. K dobrému rozpoležení nepřispělo ani nucené střídání již po dvaceti minutách, kdy šel ze hry Bureš. Trestr za pasivitu přišel po půlhodině hry, kdy hosty poslal do vedení urostlý Sarshian. Navíc přišlo další nucené střídání a to nejlepšího střelce týmu Sajnera. Do konce poločasu se již skóre nezměnilo, bohužel se neměnila ani hra našeho týmu.

Ani druhý poločas nezačal náš tým nejlépe. Nemohl se dostat do tempa a dlouho ani do nějakých šancí. Až po hodině hry přišel pokutový kop. K tomu se postavil Vodrážka a s přehledem vyrovnal a přeci jen trochu nastartoval tým ke zlepšenému výkonu. Čtyři minuty po vyrovnávací brance šli už domácí do vedení, kdy se trefil Martin Rosa. Deset minut před koncem poslal domácí do dvoubrankového vedení Loder a hned bylo v Chmel aréně veseleji. Pět minut korigoval hostující Čiha, ale razítko na výhru v zápase i v soutěži dal Kroupa. A pak již mohly vypuknout oslavy vítězství v soutěži.

Foto 1 Foto 2 Foto 3 Foto 4 Foto 5