# Starší přípravka

Starší přípravka

Okresní přebor

Výsledky zápasů

Kolo: 4

Datum: 26.08.2024

Zápas: FK HŘEDLE - FK KNĚŽEVES

Skóre: 3 : 15

Poločas: 0 : 8

Penalty: 0 : 0

Popis zápasu:

                                                      

                                                                                

 

branky: 27.min Matěj Eichler, 38.min Matěj Eichler, 44.min Filip Hájek - 1.min Jiří Rezek, 6.min Adam Kubiska, 10.min Adam Kubiska, 11.min Adam Kubiska, 13.min Jiří Rezek, 18.min Adam Kubiska, 22.min Adam Kubiska, 24.min Jiří Rezek, 30.min Adam Kubiska, 31.min Adam Kubiska, 36.min Samuel Juzek, 37.min Adam Kubiska, 40.min  Adam Kubiska, 47.mi  Helena Hejdová, 50.min Adam Kubiska

diváků: 36

rozhodčí: Ondřej Sedláček (laik)

 

sestava FK Hředle: Sabáček - Bureš, Holík, Eichler, Vitner, V. Hájaek, F. Hájek, Novotná, Štefl, Uhlíř, Krejčí, Zachař, Ševčík

trenér: Václav Štefl

sestava FK Kněževes: Hnidzík - Kubiska, Juzek, Dobiáš, Abrahám, Hejdová, Hégr, Kučera, Posejpal, Rezek

trenér: Jan Vršecký

Druhý zápas ve své kariéře mají za sebou děti ze starší přípravky. Ani tentokrát na svého soupeře nestačili, ale pokrok v podobě tří vstřelených branek byl na světě.

Jasná prohra naší starší přípravky, kterou prakticky zařídili dva hráči Kněževse a výsledek 3:15 je sice hrozivý, ale celý tým dnes bojoval, co mu síly stačily.

Začátek nám zase utekl a než jsme se rozkoukali, tak Zdenda Sabáček lovil balon ze sítě. A za první půli to bylo hned 8x a všech brankách se podíleli pouze dva hráči Kněževse, od kterých se naši hráči odráželi jak papír a měli problémy s jejich herními dovednostmi a bráněním. 
Nicméně do druhé půle hosté trochu prostřídali a dali šanci i lavičce a dva zmínění borci z Kněževse se stáhli zpočátku do obrany. To trochu otevřelo hru i pro naše hráče. Zjednodušili jsme přechod přes střed hřiště po stranách a dostávali se do šancí. a na tento sytém si rychle zvykl Matěj Eichler, který se dostával před branku soupeře a k zakončení. Nejdříve se jen zastřeloval, ale podařilo se mu 2x rozvlnit síť za brankářem hostí. Ale do šancí se dostávali i další naši hráči. Dvojčata Hájkovi se před brankářem hostí ocitli hned několikrát, ale vstřelit branku se podařilo jen Filipovi. 
Jsem rád, s jakým nasazením dnes děti svůj druhý zápas v životě odehrály a jak bojovaly. Dokonce i posledních 15 minut se nám obstojně dařilo eliminovat sílu dvou klíčových hráčů Kněževse, tím, že naši obránci jim šli hodně do těla a nedávali jim prostor ke kombinaci a k zakončení včasnými zákroky. A to oběma borcům nechutnalo a začali se ohánět po našich o hlavu až o dvě hlavy menších obráncích nečistě i lokty.
Dětem i rodičům musím jen a jen poděkovat. Není ostudou prohrát, ale je ostudou nebojovat. A naši borci dnes bojovali a prohráli s lepším soupeřem se vztyčenou hlavou.