# Starší přípravka

Starší přípravka

Okresní přebor

Výsledky zápasů

Kolo: 15

Datum: 02.09.2024

Zápas: SLAVOJ CHRÁŠŤANY - FK HŘEDLE

Skóre: 13 : 2

Poločas: 8 : 1

Penalty: 0 : 0

Popis zápasu:

                                                                        

                                                                                

 

branky: Patrik Rys 3x, Tereza Csonková 3x, Matyáš Teinzer 3x, Sára Hubáčková 2x, Tadeáš Douša, Petr Teinzer   -   Matěj Holík, Petr Teinzer - vlastní

diváků:

rozhodčí: Jioří Ledvina (laik)

 

 

sestava TJ Slavoj Chrášťany: Rys - Douša, Hubáčková, Semerád, M. Teinzer, P. Teinzer, Vrbík, Csonková, Vondrášek, Řešátko, Půta, Brejník, Králičková, Jelínek, Erben

trenér: 

sestava FK Hředle: Sabáček - Bureš, Holík, Eichler, Vitner, V. Hájek, F. Hájek, Novotná, Štefl, Uhlíř, Krejčí, Linc

trenér: Václav Štefl

V rychlém sledu utkání pokračoval dnes okresní přebor starších přípravek a naši hráči poprvé odjeli mimo Hředelskou arénu k venkovnímu zápasu.

Opět nám utekl začátek zápasu a v 7 minutě jsme již prohrávali 4:0. Na našich hráčích se opět projevil nesoustředěnost a velká nervozita. Příliš dlouho nám trvá než se dostaneme do hry. Situaci na krátko uklidnil Honzík Bureš krásnou střelou z dálky v 11.minutě a snížil na 1:4 z pohledu Hředelských hráčů. Do šancí se začal prodírat po levé straně ofenzivně naložený obránce Matěj Holík, ale zakončit se mu nedařilo, když ve finální fázi vždy místo střely volil kličku navíc o balón přišel a zkušenější hráči Chrášťan ihned přešli do protiútoku a naše hráče přečíslili, v čemž jim zdatně pomáhal útočně založený brankář domácích, který v zápase z těchto situací vstřelil dvě branky. My jsme bohužel těchto výpadů domácího brankáře nedokázali využít a místo rychlé přihrávky na hrot naši hráči volili ještě nějakou tu kličku navíc, byť soupeřova branka byla opuštěná. Půle skončila výsledkem 9:1 pro domácí Chrášťany.
Do druhé půle jsme nastoupili aktivněji a soupeře jsme více presovali, za což jsme byli odměněni hned ve 3 minutě druhého poločasu, kdy jsme zvýšenou aktivitou na půli soupeře donutili domácího Petra Teinzera si vstřelit vlastní branku.
Zvýšený tlak na soupeře v rozehrávce, ale i rychlejší přechod přes krajní části hřiště nás dostávali do šancí a ve druhém poločase jsme zahrávali i 4 rohy, které vůbec nevypadaly špatně a jen nám chyběl klid v zakončení. Bohužel s hrou dozadu to trochu vázlo a domácí z rychlých brejků v 8., 11., 23. a 25. minutě vstřelili ještě 4 branky a z toho ten v 8. minutě druhého poločasu si dal vlastní Matěj Holík, když nešťastně odrážel střelu soupeře do vlastní sítě. Vzhledem k tomu, že jsme se druhou půli snažili hrát více dopředu a tlačit se na soupeře, tak tyto branky z rychlých útoků nemrzí, protože jsem se snažili hlavně útočit a už bylo jedno, zda dostaneme branek 5 nebo 10 v druhé půli. Přesto naše ofenzivní snažení se vyplatilo a druhou půli jsme prohráli pouze 1:4. Konečný výsledek utkání 2:13 z pohledu FK Hředle není vůbec špatný, vždyť naše přípravka je z většiny tvořena hráči mladší přípravky. Děkuji všem dětem za předvedený výkon a to zejména ve druhé půli, kdy z nás spadla nervozita a byli jsme odvážnější ve hře dopředu.
Svazový los nás hned v pátek 6.9.2024 posílá na další utkání do Pavlíkova, v pondělí 9.9.2024 odehrajeme utkání v Traverza aréně s Rakovnickým Tatranem a hned ve středu 11.9.2024 přivítáme doma Senomaty. Máme se na co těšit.
Ve středu 4.9.2024 od 15:30 nás čeká první s náborových dnů, tak přiveďte své ratolesti a rozšiřte naši fotbalovou základnu, ať vaše děti v dnešní digitální době mají dostatek pohybu.
 
fotogalerie od Šárky Krejčové: TJ Slavoj Chrášťany - FK Hředle